U srpnju stižu nova HP Pavilion All in One računala - Bolja Cijena

U srpnju stižu nova HP Pavilion All in One računala

U srpnju stižu nova HP Pavilion All in One računala

HP je predstavio nove modele All-in-One računala iz svoje Pavilion serije. Novi modeli u trgovine stižu tijekom srpnja u raznim konfiguracijama. Korisnici će prilikom kupnje moći odabrati između Intelovih Pentium ili Core i7 procesora šeste generacije te između AMD-ovih A10 procesora sedme generacije. Također HP će za korisnike kojima Intelova integrirana grafika nije dovoljna u ponudi imati i dodatnu Nvidijinu GT 930A grafičku karticu.

Nova Pavilion All in One računala imat će 23,8 i 27-inčne zaslone sa standardnim i gotovo neprimjetnim okvirom oko panela. Kupac koji se odluči za standardnu debljinu okvira oko panela moći će birati između FHD (1.920 x 1.080) i QHD (2.560 x 1440) rezolucije zaslona te između običnog i na dodir osjetljivog zaslona. Kupci kojima je bitan što tanji rub oko panela nemaju mogućnost izbora – njihov novi Pavillion HP će nuditi samo s „običnim“ 23,8-inčnim zaslonom i u FHD rezoluciji (1.920 x 1.080).

Kupci Pavilion All in One računala s debljim rubom oko zaslona mogu birati između obične i Intelove RealSense kamere, a kupci računala s tankim rubom oko panela samo običnu web kameru koju HP naziva „HP privacy camera“. Naziv opravdavaju time što se web kamera kada nije u upotrebi nalazi unutar kućišta pa ju nije potrebno ničim zaklanjati kako biste bili sigurni da vas nitko ne promatra bez vašeg znanja. Što se tiče podatkovnog prostora njega ne bi trebalo nedostajati.

HP je omogućio ugradnju klasičnih diskova do kapaciteta od 3 TB te hibridnih SSHD diskova kapaciteta do 1 TB. Kad je radna memorija u pitanju računala podržavaju do 16 GB RAM-a. HP je Pavillion All in One računala opremio standardnim USB (2.0 i 3.0) portovima te novim USB-C portom koji podržava i brzo punjenje mobilnih uređaja. Računala imaju i po jedan HDMI video izlaz, LAN priključak te nezaobilazni čitač memorijskih kartica. Početak prodaje je planiran od 3. srpnja za 27-inčni model te od 10. srpnja za 23,8-inčni model. Početna cijena za 27-inčni model iznosit će 999,99 USD, a za 23,8-inčni model 699,99 USD.