NIKON COOLPIX A10 - Bolja Cijena

NIKON COOLPIX A10

NIKON COOLPIX A10

Fotoaparat COOLPIX A10 dizajniran je tako da korisnicima omogući lako rukovanje. Objektiv NIKKOR s optičkim zumom od 5x (26 – 130 mm ekvivalent u formatu od 35 mm) je prilagodljiv i može fotografirati izraze lica u krupnom planu, ali i široke grupne snimke. Jasan LCD monitor od 6,7 cm/2,7 inča omogućuje jednostavno kadriranje snimaka, a automatski birač scene automatski bira najbolji način snimanja scene za sve situacije. Prebacivanje sa fotografiranja na snimanje HD videozapisa je lako pomoću namjenskog gumba za snimanje videozapisa, a smanjenje zamućenja pokreta smanjuje podrhtavanje fotoaparata i omogućuje snimanje besprijekornih videozapisa i oštrijih fotografija.

Slike se mogu poboljšati prije snimanja brojnim posebnim efektima, a odmah poslije snimanja mogu se dodati i brzi efekti na samom fotoaparatu. Vremensko brojilo za osmijeh snima nakon što prepozna da se objekt osmjehuje, a funkcija treptanja prikazuje poruku upozorenja ako prepozna da je objekt trepnuo. Efekt smekšavanja kože ima poboljšano otkrivanje lica i povećanu regulaciju ekspozicije za ten pa objekti na portretima uvijek izgledaju besprijekorno.

Prilikom predstavljanja ovih jednostavnih i modernih novih fotoaparata, Ines Bernardes, voditeljica razvoja proizvoda za COOLPIX u tvrtki Nikon Europe, izjavila je: „COOLPIX A100 savršeno će se uklopiti u vaš životni stil ako vam je potreban fotoaparat za svakodnevnu upotrebu koji je dovoljno mali da stane u džep ili torbu, a koji može bilježiti životne trenutke kod kuće ili u inozemstvu i izraditi kristalno jasne slike. Fotoaparat COOLPIX A10 ima dodatnu dršku za lako držanje koja naglašava sam dizajn, ali i učinkovito smanjuje zamućenje koje nastaje uslijed pomicanja fotoaparata tijekom fotografiranja. AA baterija omogućava fotografiranje na bilo kojem mjestu.”

Izvor: nikon.hr