Najnoviji model LG pametnog telefona opremljen je umjetnom inteligencijom - Bolja Cijena

Najnoviji model LG pametnog telefona opremljen je umjetnom inteligencijom

Najnoviji model LG pametnog telefona opremljen je umjetnom inteligencijom

Kreiran na temelju telefona V30, LG V30S ThinQ integrira nove tehnologije umjetne inteligencije u najčešće korištene značajke pametnih telefona. Kategorija ThinQ predstavljena je na sajmu CES 2018, a uključuje LG-eve kućanske aparate, proizvode iz segmenta potrošačke elektronike i usluge koje koriste umjetnu inteligenciju. LG na ovaj način želi promovirati umjetnu inteligenciju kao dostupnu svima, a ne zastrašujuću.

LG je počeo raditi na intuitivnim AI rješenjima za najčešće korištene značajke pametnih telefona prije više od godinu dana, a fokusirao se na kameru i prepoznavanje glasa. Rezultat su Vision AI koji nudi pametniju kameru koju je još jednostavnije upotrebljavati te Voice AI koji značajno poboljšava raspon govornih naredbi.

Vrhunske fotografije

Vision AI, koju mnogi nazivaju intuitivnom kamerom, uključuje tri inteligentne značajke kamere: AI CAM, QLens i Bright Mode koje automatiziraju i poboljšavaju iskustvo snimanja pametnim telefonom. AI CAM analizira objekte u kadru i preporuča optimalan način snimanja između osam različitih kategorija. QLens dodatno koristi mogućnosti AI tehnologije u prepoznavanju slike za skeniranje QR kodova i tako poboljšava online shopping iskustva. Bright Mode će značajno poboljšati fotografije snimane pri niskom osvjetljenju.

Više memorije, više prostora za pohranu, više boja

Sa 6 GB RAM-a, neometani multitasking i brze performanse praktički su zajamčene, dok kapacitet pohrane podataka od 128 GB u modelu LG V30S ThinQ i 256 GB u varijanti LG V30S+ ThinQ osigurava korisnicima da ne ostanu bez slobodnog mjesta.

Novoj plavoj boji kućišta (New Maroccan Blue) dodana je zelena nijansa, dok nova siva boja (New Platinum Grey) uređaju daje sofisticiran i elegantan izgled.