Kupci su rekli svoje – „Best buy“ hladnjaci - zamrzivači dolaze iz Gorenja - Bolja Cijena

Kupci su rekli svoje – „Best buy“ hladnjaci - zamrzivači dolaze iz Gorenja

Kupci su rekli svoje – „Best buy“ hladnjaci - zamrzivači dolaze iz Gorenja

Kao pokazatelj najboljeg omjera cijene i kvalitete prema mišljenju potrošača, u Hrvatskoj se već godinama dodjeljuje Best Buy Award. Za razliku od uobičajenih nagrada u području proizvodnje i tehnologije, koje su fokusirane isključivo na specifikacije proizvoda, cilj ove medalje je ukazati na proizvode koji pružaju najviše u odnosu na svoju prodajnu cijenu.

Istraživanje Best Buy Award mjeri isključivo percepciju potrošača u Hrvatskoj o tome tko im na tržištu nudi najveću vrijednost u odnosu na traženu cijenu – tzv. broj 1 u omjeru cijene i kvalitete. U ovom kontekstu, naš interes privuklo je pitanje: „Navedite naziv proizvođača hladnjaka i zamrzivača za kućanstva koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete“. Najčešći odgovor potrošača koji su sudjelovali u istraživanju glasio je: „Gorenje“.

Gorenje se može pohvaliti bogatom kolekcijom samostojećih hladnjaka, ugradbenih hladnjaka i zamrzivača te podjednako širokim rasponom cijena. Zahvaljujući tome, može se pronaći ponešto za svaki džep što je, vjerujemo, doprinjelo osvajanju ove nagrade.

Inače, Gorenje je na tržištu kućanskih aparata prisutno već 68 godina, a kako dolazi iz susjedne nam zemlje, Hrvati su već dugo vjerni kupci ovog slovenskog brenda. Best Buy Award medalja, koja se u pojedinim kategorijama dodjeljuje proizvođačima i ponuđačima usluga u čak stotinjak zemalja diljem svijeta, prestižno je priznanje radu bilo koje tvrtke.

Idejni začetnik Best Buy Award priznanja je ICERTIAS, međunarodna organizacija sa sjedištem u Zürichu, osnovana 2011. godine.