Garminov radar Varia RTL510 pomoći će svakom biciklistu da se vozi sigurnije - Bolja Cijena

Garminov radar Varia RTL510 pomoći će svakom biciklistu da se vozi sigurnije

Garminov radar Varia RTL510 pomoći će svakom biciklistu da se vozi sigurnije

"Stražnji senzor Varia RTL510 je samo jedan od mnogih proizvoda iz Garminove ponude koji ima za cilj povećanje sigurnosi biciklista", izjavio je Dan Bartel, potpredsjednik Garminova odjela Prodaje. "Puno je toga o čemu biciklisti moraju brinuti kad su na putu, a jedna od najvažnijih stvari je njihova sigurnost. Bilo da se vozi danju ili noću, ovaj radar je poput očiju ugrađenih u stražnji dio kacige, koje djeluju kao sustav ranog upozorenja. "

Svaki biciklist se siguno bar jednom našao u situaciji ugrožene sigurnosti zbog brzog ili iznenadnog nailaska vozila, posebice noću.

Ako se koristi u kombinaciji s drugim Garvinovim, kompatiblnim uređajima, senzor Varia RTL510 biciklistu omogućuje da dobije vizualno i zvučno upzorenje o približavanju automobila sa stražnje strane već na udaljenosti od 140 metara. Senzor također projicira svjetlosni snop koji upozorava vozače na prisutnost biciklista i prije no što senzor registrira automobil.

Dizajn senzora Varia RTL510 osmišljen je tako da pristaje svakom tipu bicikla. Baterija tokom dnevne vožnje može trajati čak 15 sati, dok se noću vrijeme trajanja skraćuje na 6.

Ovim uređajem Garmin nastavlja svoju tradiciju proizvodnje uređaja koji olakšavaju život svima,  a posebice onima koji vode aktivan stil života. Bilo da su korisnici trkači, biciklisti, plivači, sportaši koji se bave s nekolikorazličitihsportova ili jednostavno žele ostati aktivni tijekom dana, postoji proizvod koji im može pomoći da postignu svoje ciljeve za zdravlje i fitness, poručuju iz Garmina.