Garmin Pilot iOS donosi nove vremenske značajke i još mnogo toga - Bolja Cijena

Garmin Pilot iOS donosi nove vremenske značajke i još mnogo toga

Garmin Pilot iOS donosi nove vremenske značajke i još mnogo toga

Garmin je nedavno obznanio dodavanje novih značajki aplikaciji Garmin Pilot za Appleove mobilne uređaje. Garmin Pilot 9.3 uključuje nekoliko novih poboljšanja vremena, koja pomažu u prepoznavanju kretanja olujnih stanica i razine zaleđivanja, kao i upozorenja o granicama zračnog prostora. Uz najnoviju verziju za iOS, piloti također mogu vidjeti poboljšanja koja su napravljena na prikazu prometa, pisti za slijetanje i još mnogo toga.

Prilikom pregleda profila leta, uz plan leta unutar Garmin Pilota korisnici mogu lako pregledati vjerojatnost ili težinu zaleđivanja i ukupni potencijal zaleđivanja. Unutar prikaza Flight Profile, svijetlo zeleno, žuto i crveno sjenčanje ukazuju na povećanu vjerojatnost da na određenoj nadmorskoj visini dođe do zaleđivanja.

Pokretna karta nudi prikaz očekivane putanje kretanja eventualne nadolazeće oluje. Ako se u sklopu oluje očekuje i tuča ili tornado, to će biti naznačeno odgovarajućim ikonama pored putanje oluje. Odabirom konkretne putanje oluje korisnik će moći pristupiti i dodatnim informacijama o njoj, poput smjera kretanja i brzine oluje.

Garmin Pilot 9.3 dodaje obavijest o promjeni zračnog prostora pilotu prije ulaska u odabrane segmente zračnog prostora. Piloti mogu odabrati upozorenja zračnog prostora unutar stranice s postavkama i odabrati pojedine oblike zračnog prostora za koje žele primati obavijesti tijekom leta.