Epsonova ljetna ponuda projektora i pisača - Bolja Cijena

Epsonova ljetna ponuda projektora i pisača

Epsonova ljetna ponuda projektora i pisača

Ovog ljeta moguće je uživati u video projekcijama ili prezentacijama, te kvalitetnom ispisu Epson pisača i projektora dostupnih u prodajnim centrima i web shopu Mikronis – priopćili su nam danas iz Epsona.

Iz ponude izdvajaju prije svega tintni pisač u boji Epson L310 koji koristi tehnologiju dolijevanja tinte izravno u spremnik čime se ostvaruju velike uštede budući da nema skupe ambalaže za tintu, a i izbjegava se trošak nepotrošene tinte.

U ponudi je također i pisač Epson L365 koji dolazi s ugrađenim skenerom/kopirkom i mogućnosti bežičnog umrežavanja preko WiFi mreže.

U Mikronisu se također može pronaći i Epson L220 koji osim dopadljivog dizajna nudi i veliku brzinu ispisa od čak 27 crno bijelih, odnosno 15 stranica u boji u minuti.

Za one koji traže više Mikronis nudi Epson L565, pravu multifunkcijsku mašinu koja može ne samo ispisivati, skenirati i kopirati nego i slati i primati fakseve. Uz spajanje preko WiFi mreže i Ethernet priključka, ovaj pisač također pruža i brz ispis od 33 crno-bijele stranice u minuti.

Za ispisivanje na formatu A3+ Mikronis preporučuje pisač Epson L1300 koji se u odnosu na klasične A3 pisače odlikuje izuzetno malim dimenzijama.

Osim pisača u Mikronisovoj ponudi nalaze se i brojni projektori, poput 3LCD projektora Epson EB-X31 koji jednako dobro služi u poslovnoj upotrebi za izlaganje prezentacija kao i u kućnoj upotrebi za reprodukciju filmova.

Epson EB-X31 odlikuje razlučivost 1024x768, kontrast 15.000:1 i lampa od 200 W koja daje 3200 ANSI lumena te VGA, S-Video, HDMI i USB povezivanje.

Tu je i Epson EB-W04 koji donosi veću razlučivost od 1280*800 piksela, a zahvaljujući težini od samo 2,4 kilograma, izuzetno je lako prenosiv i jednako se može koristiti za posao ali i užitak.

Krunu ponude svakako predstavlja projektor Epson EB-U04 koji može primiti dva HDMI uređaja te se spojiti na mobilne uređaje preko MHL veze. Odlikuje ga jednostavno postavljanje, izniman kontrast od 15.000:1, koji prikazuje i najsitnije detalje te životopisan prikaz boja uz 3LCD tehnologiju i punu HD razlučivost 1920x1200.

Izvor: Playcom.hr