Dodatak za Chrome koji briše "spoilere" Igre prijestolja - Bolja Cijena

Dodatak za Chrome koji briše "spoilere" Igre prijestolja

Dodatak za Chrome koji briše "spoilere" Igre prijestolja

Igra prijestolja (Game of Thrones) jedna je od trenutačno najpopularnijih TV serija, kako u svijetu tako i među našim čitateljima. Iz tjedna u tjedan epizode donose neočekivane i šokantne događaje, a oni koji nisu redoviti u gledanju epizoda, često nakon samo nekoliko sati na Internetu mogu naletjeti na "spoilere" – informacije o tome što se upravo dogodilo.

Naravno, ne žele svi unaprijed pročitati sadržaj epizode koju nisu pogledali, pa je za njih stvoren poseban dodatak za Chrome preglednik. Ekstenzija GameofSpoils pobrinut će se da ljubitelj Igre prijestolja kojim slučajem ne pročita niti jednu ključnu informaciju o ovoj seriji ukoliko to ne želi.

Ovaj dodatak će u Chromeu zacrniti sve informacije o ovoj seriji koje se nađu na Facebooku, Twitteru, Redditu ili servisu Google News.

Za slučaj da korisnik ipak želi pročitati neku cenzuriranu informaciju moći će to lako učiniti tako što će kliknuti na sakriveni dio teksta. Cijeli projekt je open source i izvorni mu se kod može pronaći na GitHubu.

Izvor: Bug.hr