Predstavljen novi NIKON COOLPIX A100 - Bolja Cijena

Predstavljen novi NIKON COOLPIX A100

Predstavljen novi NIKON COOLPIX A100

Nikon je svoju liniju kompaktnih fotoaparata COOLPIX obogatio s dva nova, jednostavna aparata – COOLPIX A100 s 20,1 megapiksela, fotoaparat tankog i modernog dizajna koji možete nositi bilo kamo i COOLPIX A10 sa 16,1 megapiksela koji ima dršku za lako držanje i raspored gumba za jednostavno rukovanje, što fotografiranje čini zabavnim.

COOLPIX A100 teži svega 119 g uključujući bateriju i SD karticu te je toliko lagan da ćete jedva osjetiti da ga nosite u džepu ili u torbi, a ima niz značajki koje olakšavaju snimanje. Ne samo da objektiv NIKKOR s optičkim zumom od 5x (proširiv do 10x Dynamic Fine Zoom¹) snima predivne krupne planove obitelji i prijatelja, već se mogu dodati posebni efekti i brzi efekti za jedinstven izgled. Automatski birač scene automatski odabire najprikladniji način nakon pronalaska objekta i određivanja uvjeta snimanja. HD videozapisi mogu se snimati dodirom gumba, dok smanjenje zamućenja u pokretu održava slike oštrima i jasnima.

AF s pronalaskom cilja fotoaparatu omogućuje da predvidi i odmah fokusira primarni objekt, bilo da se radi o čovjeku ili malom predmetu. U glamuroznom retuširanju, pomoću dvanaest efekata retuširanja, nakon snimanja možete dodati šminku uz opcije sjenila za oči, maskare ili pudera ili prikriti podočnjake. Dug vijek trajanja baterije od 250 slika ili sat vremena snimanja videozapisa omogućuje vam snimanje bez prestanka, a CCD senzor slike od 20,1 megapiksela izrađuje slike visoke razlučivosti koje sjajno izgledaju kad se povećaju. Nikon COOLPIX A100 dostupan je u nizu modernih boja te na jednostavan način snima trenutke za sjećanje.

Izvor: nikon.hr